Tietoa minusta

Hienoa, että olet löytänyt sivuilleni. Olen Auktorisoitu personal trainer, joka auttaa ja tukee sinua saavuttaamaan tavoitteesi. Kohtaan sinut yksilönä, jokainen asiakas on minulle tärkeä. Työssäni ihmisten terveyden edistäminen on pohja kaikkeen. Tämän takia en anna ohjeita pikadietteihin, vaan kanssani keskitytään arjen tapoihin ja tottumuksiin, joilla voimme edistää omaa hyvinvointia. Valmennustyylini on lämminhenkinen, mutta jämpti sekä energinen. Treenaamme jokaisen oman tason mukaan. Toisin sanoen voit olla aloittelija tai kokenut treenaaja tullaksesi valmennukseeni. Löydämme sinulle varmasti uutta haastetta. Kanssani treenit ovat liikunnan iloisia, itsensä ylittämistä. 


Minulla on tanssitaustaa 15 vuoden ajalta. Lisäksi minulla on kokemusta monenlaisesta treenaamisesta, muun muassa kuntosaliharjoittelusta, juoksusta, kuntonyrkkeilystä ja hiihdosta. Tällä hetkellä treenaan tavoitteellisesti kuntosalilla, tähtäimenä Fitness kisat. 
Haluan kehittyä valmentajana entisestään, minkä takia opiskelen vapaa-ajallani. Tuon tieteessä tutkittuja tuloksia arkikielelle. Ohjaan myös ryhmäliikuntaa. 
 

Koulutus:

- Personal trainer (Trainer4you)
- Ryhmäliikunnanohjaaja (Varalan urheiluopisto)

- Terveystieteen perusopinnot, avoin yliopisto

- Kansanterveystieteiden perusopinnot, avoin yliopisto

- Ravitsemustieteen perusopinnot, avoin yliopisto

-> jatkuu edelleen